Categorieën
Nieuws

RK Veld & Veldronde succesvol

In het weekend van 11 en 12 september organiseerden wij een succesvolle, vermakelijke en sportieve Veldronde 2021 en Rayonkampioenschap Veld 2021. Alle deelnemers hebben genoten van de route, het mooie weer en elkaars gezelschap. Wat hebben we dat gemist zeg!

Het was voor sommigen de eerste keer in een hele lange tijd dat ze de boog vasthadden en er echt (buiten) mee schoten. Dat merkten ze aan de puntentelling én of de pijl uberhaupt daadwerkelijk in het doelpak terecht kwam.

Eensgezind was de verzuchting dat het veel te lang geleden was, het weer was goed, er stond een lichte bries en de omstandigheden waren ook qua temperaturen optimaal om goed te presteren.

Diegenen die betrokken waren bij het uitzetten van de route met de doelen hadden ook weer deze editie extra hun best gedaan om afwisselende en uitdagende situaties te creëren om op te schieten. (onderstaande foto doet dit geen eer aan)

Hierbij werd gespeeld met hoogte, afstand, lichtomstandigheden, obstakels en nog veel meer. Uiteraard alles netjes, veilig en coronaproof afgezet. Inclusief pauzepunten waar de deelnemers van een versnapering, een glaasje fris of een welverdiende kop koffie konden genieten.

Binnenkort publiceren we hier de uitslagen van het Rayonkampioenschap en van de Veldronde.

Één reactie op “RK Veld & Veldronde succesvol”

Prachtige wedstrijd door en langs het dorp Tienray. We gingen deze keer weer naar het publiek toe en enkelen geven al aan om ons doelhuis een keer te bezoeken. Al met al een mooie promotie voor de handboogsport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *