Categorieën
Nieuws

RK Veld & Veldronde succesvol

In het weekend van 11 en 12 september organiseerden wij een succesvolle, vermakelijke en sportieve Veldronde 2021 en Rayonkampioenschap Veld 2021. Alle deelnemers hebben genoten van de route, het mooie weer en elkaars gezelschap. Wat hebben we dat gemist zeg!

Het was voor sommigen de eerste keer in een hele lange tijd dat ze de boog vasthadden en er echt (buiten) mee schoten. Dat merkten ze aan de puntentelling én of de pijl uberhaupt daadwerkelijk in het doelpak terecht kwam.

Eensgezind was de verzuchting dat het veel te lang geleden was, het weer was goed, er stond een lichte bries en de omstandigheden waren ook qua temperaturen optimaal om goed te presteren.

Diegenen die betrokken waren bij het uitzetten van de route met de doelen hadden ook weer deze editie extra hun best gedaan om afwisselende en uitdagende situaties te creëren om op te schieten. (onderstaande foto doet dit geen eer aan)

Hierbij werd gespeeld met hoogte, afstand, lichtomstandigheden, obstakels en nog veel meer. Uiteraard alles netjes, veilig en coronaproof afgezet. Inclusief pauzepunten waar de deelnemers van een versnapering, een glaasje fris of een welverdiende kop koffie konden genieten.

Binnenkort publiceren we hier de uitslagen van het Rayonkampioenschap en van de Veldronde.

Categorieën
Nieuws

Foto’s NK Veld

Tijdens het NK Veld 2020 zijn er mooie foto’s gemaakt door Pridex Media, hieronder de links naar de foto’s van beide dagen:

Dag 1

19 september bij HBSV ’t Trefpunt

Dag 2

20 september bij HBSV ’t Trefpunt

De foto’s zijn gemaakt door Danny den Ouden van Pridex Media, er rust copyright op deze foto’s zonder voorafgaande toestemming mogen deze niet zomaar overgenomen worden.

Categorieën
Nieuws

We mogen weer!

Eindelijk hebben we weer eens goed nieuws te melden.

Ons clubgebouw is weer open, we zijn zelfs alweer gestart met de trainingen!

Dit houdt het volgende in:

  • We pakken de trainingen voor zowel de jeugd als volwassenen weer op op de ‘oude’ reguliere dagen in het clubgebouw.
    • De trainingen voor de jeugd vinden weer binnen plaats tenzij anders aangegeven door de trainers.
    • Op de dinsdagavonden is er voor de volwassenen wel vrije training, maar voorlopig geen onderlinge competitie.
  • De jeugd t/m 18 jaar heeft een ontheffing op de 1,5 meter afstand van elkaar.