Word lid

Zoek je een nieuwe hobby? Een hobby waarin je steeds beter kunt worden en waar je naar eigen believen tijd kunt steken? Samen met clubgenoten op een veilige en gezellige manier regelmatig een drietal pijlen doen landen in de roos?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Voor iedere leeftijd leuk

Wij hebben leden in alle leeftijdscategorie├źn. Je kunt als jeugdlid starten, maar ook op latere leeftijd is geen enkel probleem. Het is na enige training mogelijk om binnen de regio mee te doen aan de competitie, maar dat is niet verplicht.

Vrijblijvende wedstrijden

Wij en onze zusterverenigingen organiseren naast de reguliere competitie ook jaarlijks terugkerende speciale veldrondes waaraan je op eigen initiatief kunt deelnemen. Buiten schieten met gelijkgestemden, er is (bijna) niets leukers!

Maak kennis met het materiaal

Bij boogschieten hoort allerlei gespecialiseerd materiaal. Uiteraard krijgen nieuwe leden in het begin allemaal materiaal te leen van de vereniging. Mocht je uiteindelijk verder zijn en willen gaan investeren in je eigen spullen, dan is dichtbij (in Horst aan de Maas) een gespecialiseerde Archery Service die ook aan de beginnende speler alles levert tegen een schappelijke prijs.

Trainingsdagen

Dinsdagavond
20.00 – 23.00u
(allen)

Vrijdagavond
19.00 – 20.00u (jeugd)
20.00 – 23.00u (rest)

Zondagmorgen
11.00 – 12.30u
(allen)

Meer weten? Kom gerust kijken!

Kom gerust een keer kijken op een van de trainingsdagen in ons eigen trainingslokaal dat (treffend) ’t Trefpunt is gedoopt en in Tienray ligt.

Wij staan je graag te woord en laten je uiteraard vrijblijvend proefschieten. Zo kun je laagdrempelig ervaren of het iets voor jou, jouw vrienden, en/of jouw familieleden is.

Laat vooraf even iets weten, dan zorgen we ook dat een lid je te woord kan staan.

Vul gerust hieronder het formulier in, dan weten we van je komst!

Optioneel
Ervaring is absoluut niet nodig, we zijn gewoon nieuwsgierig..
Zo weten we of we voor (extra) begeleiding moeten zorgen, maar dit stemmen we ook nog wel telefonisch met je af.